Webguide

Her ses en guide til at ændre i hjemmesidens tekster og fotos

Velkommen til kontrolpanelet

Når du logger ind via m-poulsen.com/wp-admin med dit brugernavn og password, introduceres du her til kontrolpanelet. I sidebaren ude til venstre har du kontrol over alt sidens indhold.

kontrolpanel

Rediger indhold

For at kunne redigere indholdet på de forskellige sider, trykker du på sider ude i sidebaren. Her ses en opstilling af de eksisterende sider. Hold musen over den side du vil redigere indholdet på, og tryk rediger med Elementor

sider

Rediger tekster #1

For at ændre en tekst, trykker man på den. Derefter vil den tilhørende editor vise sig over til venstre i sidebaren. Her kan man se den eksisterende tekst, og overskriver den bare med den ønskede tekst. 

tekst-editor

Rediger fotos #2

For at ændre et foto, trykker man på det. Derefter vil den tilhørende editor vise sig over til venstre i sidebaren. Her kan man se det eksisterende foto. Tryk på fotoet i editoren, og man vil derefter komme ind i  jeres mediegalleri. 

Man kan enten vælge iblandt de eksisterende fotos, eller trykke på upload filer oppe i toppen og tilføje nogle nye fotos.

Tryk på det ønskede foto, og klik derefter indsæt medie nede i venstre hjørne.

galleri

Gem ændringer

VIGTIG! Husk altid at trykke opdater på den grønne knap nede til venstre inden du forlader siden, så dine ændringer bliver gemt.

Vær ikke nervøs for at “lege” med sidens indhold, bare lad være med at opdater, hvis ikke indholdet skal gemmes.

Bemærk, noget af indholdet på siderne ses op til 3 gange, da det er speciel stylet til de forskellige enheder (mobil, ipad og pc skærm).

opdater

Forlad siden #1

Efter ændringerne er gemt, og nu vil forlade siden, trykkes der på burgermenuen (de tre streger) oppe til venstre i editoren. 

burgerbar-forlad siden

Forlad siden #2

Tryk derefter på den blå knap tilbage til kontrolpanelet

tilbage-til-kontrolpanel