Værksted

Er uheldet ude og mangler du akut assistance - giv os et kald!

Vores montører er autoriseret i JCB, Amazone og Grasstech.

Vi er et værksted der sætter kvaliteten i højsædet. Vi prioriterer at kunden skal have tillid til os, samt at arbejdet bliver udført effektiv og professionelt. Vi har værksted på to lokationer – i Kummerlev og i Løgumkloster.

Vores montører i værkstedet har forskellige baggrunde, lige fra landbrugsuddannelsen til smedeuddannelsen. De er derfor i stand til at håndtere opgaver fra mange forskellige vinkler og derved gøre det godt og effektivt, så du hurtigt kan komme videre med dét du tjener penge på.

Værkstedet er præget af godt humør og en god stemning. Vi sætter en ære i at løse opgaven korrekt første gang, således at det giver mindst mulig stillestående tid.

Mogens værkstedschef

Hydraulik

Alt i hydraulik til landbrug, entreprenør og industri. Vi har 3 rullende hydraulikværksteder og kører ud 24timer i døgnet

Service

Alt i service indenfor landbrug, entreprenør, industri og have/park.

Står du med fingrene i postkassen, så giv os et kald og vi løser stensikkert dit problem.

Vandingsanlæg

Din vanding på marken er i sikre hænder når du ringer til os. Vi tilbyder salg af helt nye vandingsmaskiner.

Fodringsanlæg

Reparation af alle typer fodringsanlæg. Vi kommer ud med en montagetrailer, hvori vi har alt til dit anlæg. Høns, køer og grise.

Smedearbejde

Vi laver smedearbejde indenfor industri, nye ideer og din stald. Vi er nytænkende og hjælper dig med at nå i mål, med din ide.