Totalløsning

Totalløsning på din ejendom!

Vi er den maskinforretning, hvor du kun behøver at ringe til ét nummer, for at få hjælp til alt på din ejendom og maskinpark.

Nye ideer

Har du en genial ide til noget på din ejendom, kan vi hjælpe dig med at få den ud i livet.

Fodringsanlæg

Vi kan renovere og servicere dit eksisterende, men vi kan også tilbyde et nyt anlæg.

Vandingsanlæg

Vi kan renovere og servicere dit eksisterende, men vi kan også tilbyde et nyt anlæg.

Ny maskine

Giv os et kald, og sammen finder vi den maskine der passer til dit behov.
Derudover kan vi hjælpe med brugte maskiner – både hvad angår service og reparation. Alt dette tilbyder vi hver for sig, men som noget helt originalt tilbyder vi det også som en serviceaftale. Har du interesse i sådan en aftale, vil enten Mogens eller Søren komme ud og se din ejendom igennem, og sammen med dig finder de ud af dit behov. Vi kommer fast én dag i ugen og smører dine maskiner/foderanlæg, hvilket forebygger de store skader – på denne måde har du en sikkerhed i et fast beløb i ugen. Dette vil med garanti spare dig for reparation pga. manglende vedligehold. Sagt med andre ord: ligger du ansvaret for dine maskiner i vores, trygge hænder. Ved sådan en aftale, er det os du ringer til ved akut nedbrud, da vi har ansvaret for dine maskiner – dette gælder også efter fyraften.

”Det giver sikkerhed og tryghed. Efter mine udregninger sparer jeg penge i sidste ende. Det er en god løsning for os, fordi så bliver ansvaret for den daglige service taget fra vores skuldre og vi kan koncentrere os om det vi er gode til.”