Messer og dyrskuer

Her kan du holde dig opdateret om hvilke messer og dyrskuer du kan møde os på, samt hvad du som besøgende kan forvente at opleve på vores stande. 

Vi deltager i flere arrangementer i hele Danmark og enkelte i udlandet. Det er helt essentielt for os at udvælge de rette produkter til det pågældende arrangement, opbygge en flot stand og ikke mindst, sørge godt for de besøgende på standen så de kan gå derfra med en god oplevelse i hukommelsen. 

Vi håber du har lyst til at hilse på! 

Det sønderjyske fællesdyrskue 24.-25. maj 2024

Man kan vist godt sige at det er blevet tradition for os at deltage i dette, forholdsvis lokale, dyrskue i Åbenrå. Vi deltog første gang i 2022 så nu er det altså tredje gang. Vi har fået mere erfaring indenfor messer og dyrskuer og vi glæder os til at vise jer, hvad vi har oppe i ærmet til dette års maskinudstilling. 

Vi repræsenterer som sædvanlig et bredt udvalgt af mærker indenfor landbrugsmaskiner,  derudover har vi selvfølgelig også entreprenørmaskiner og udstyr med fra SANY Danmark og TF.

Vi kan allerede nu fortælle, at det bliver stort. I år kan du nemlig finde vores navn både på stand E22, som normalt, men også på nabostanden, E21

Roskilde dyrskue 31. maj-2. juni 2024

Dette år vil SANY Danmark være at finde på Danmarks største dyrskue og udendørs maskinudstilling, nemlig Roskilde dyrskue. Vores gode Sjællandske forhandler, FMR maskiner, har allervenligst afsat en del af deres stand til SANY maskiner og her vil vi, sammen med Toyota Material Handling, sørge for en bred palette af maskiner. 

Vi kan allerede nu fortælle at der som minimum vil være SANY teleskoplæsser, truck og gravemaskiner repræsenteret. Dette bliver forhåbentligt starten på et godt samarbejde! 

E&H messe 13.-15. juni 2024

Med vores import af SANY maskiner i ryggen har vi i år valgt at deltage i Entreprenør & Håndværk messen i Herning. Messen blev senest afholdt i 2021 hvor knap 10.000 besøgende lagde vejen forbi og vi håber på mindst lige så stor opbakning i år, så vi virkelig kan vise hvad SANY-brandet er, kan og vil. 

Du vil kunne opleve både stort og småt, larvebånd og hjul og selvfølgelig både brændstof- og eldrevne maskiner. Vores store SANY forhandlernetværk vil også være repræsenteret så der er rig mulighed for en god og faglig dialog med en forhandler fra dit område.  

Hvad end du har lyst til en snak, en prøvekørsel af en maskine, eller blot en kop kaffe, skal du være hjertens velkommen til at besøge os på stand 0218! Billetterne kan hentes gratis på E&H’s hjemmeside, så der er stort set ingen undskyldning for ikke at kigge forbi.

 

Maskiner under broen 28.-29. august 2024

Maskiner under Broen er en faglig, grøn messe, der henvender sig til professionelle brugere af maskiner og udstyr. Vi deltog første gang i 2022 i et godt samarbejde med vores leverandør af fodervogne, Bulldog Agri, og i år gentager vi succesen sammen med dem. Du vil kunne møde os på stand nr. 27,1 og også denne messe kan billetterne hentes gratis på Maskiner Under Broens hjemmeside.  

Til denne messe vil vi medbringe et varieret udvalg af maskiner.