Hvem er vi

M.POULSEN - LØMA MASKINSERVICE

I April 2021 købte Mogens Poulsen Løgumkloster Maskinforretning ApS, LØMA

Vores historie starter for mange år siden i 1959, hvor August Feddersen startede op med nogle få ansatte. Derefter, i 1975, overtog Jes Matzen forretningen og kaldte den LØMA, Løgumkloster Maskinforretning.

I 1977 blev LØMA en del af indkøbsringen MI og derved blev LØMA forhandler af landbrugsmaskiner.

Vi var i den tid forhandler af Claas, new holland og fiat.

I 2001 udvides der med 600m2 og i 2008 bliver der udvidet med yderligere 1000m2. Sådan så der både var plads til udvikling af butikken og lager.

Nogle år senere startede Mogens Poulsen M.Poulsen Maskinservice op i 2011, som han drev ved siden af sit faste arbejde ved landmanden Niels Martin Krag, og derefter som værkfører hos Kjelkvist A/S værksted.

Da han stoppede på værkstedet i 2016, startede han fuldtid op i M.Poulsen, og pludselig gik det stærkt.

Der blev ansat den ene medarbejder efter den anden, og forhandlinger kom i hus. M.poulsen blev populært pga. vores firmabiler var rullende værksteder og kunne derfor løse kundens problem på lokationen.

I sommeren 2020 blev M.Poulsen forhandler af JCB og det gik over alt forventning, og  der blev efterfølgende påbegyndt opbygning af en hal til opbevaring af maskiner.

I januar 2021 kom muligheden for at opkøbe LØMA i Løgumkloster. Mogens Poulsen opkøbte firmaet og de kørte videre med det eksisterende navn.

M.Poulsen/Løma Aps.

Vi har blandet et ung firma med et erfarent og derfor opnået en synagieffekt, som man ikke ser alle steder. Erfaring og den unge friskhed giver en virksomhed, som er opdateret og har en ekstrem god arbejdsdrift.