Grass Technology

UDnyt potentialet i frisk græs

I 2016 blev vi samarbejdspartner med det Iriske Gras Technology og den danske importør Maksi Grass.
Grass Technology er hurtigt blevet markedsleder indenfor friskgræsvogne i hele Europa og interessen for den vokser stadig stødt. Derfor er vi også stolte over at kunne tilbyde den, til det danske landbrugsmarked.

Vores rolle i dette er, at vi har ansvaret for service af disse vogne osv. i hele Danmark. Vi er din garanti for at du kan fodre hurtigst muligt, hvis du er så uheldig at få nedbrud med vognen.
Gevinsten er forsigtigt sat ca. 1.000 kr. pr. årsko. i sparede omkostninger.” citat Maksigrass.dk

“I Irland kalder de det en zero-grazer, fordi den bruges til at øge græsudnyttelsen ved at hente frisk græs til køer på stald i stedte for at lukke køerne ud. Den økologiske mælkeproducent Jørgen Søndergaard Madsen kalder det en Maksi-grazer. For om dagen henter køerne selv ca. 7 kg tørstof på græsmarkerne omkring Lille Fastergård ved Faster nær Skjern. Om natten æder de 135 økologiske DH-køer yderligere 11 kg tørstof af det samme friske hvidkløvergræs, hentet med zero-grazeren.

"Maksi-Grazer bytter græsensilage ud med frisk græs mindst 180 dage om året "

"Gevinsten er forsigtigt sat ca. 1.000 kr. pr. årsko. i sparede omkostninger"

Hvorfor fodre med frisk græs

Reducer omkostningerne – fakta ikke fiktion

Mælkeproducenter i hele Storbritannien og Irland, som har konverteret til et Zero Grazing-system i løbet af foråret, sommeren og efteråret ved hjælp af en Grass Technology Grazer, har fundet ud af, at de har været i stand til at reducere deres produktionsomkostninger betydeligt og forbedre produktiviteten.

Ved at skifte til et nulgræsningssystem fra det tidlige forår og frem til det sene efterår i stedet for et græsningsbaseret system eller fodre med opstaldet kvægensilage hele året rundt, er nogle af de vigtigste omkostningsfordele, som brugere af Grazer har været i stand til at opnå:

* Køer er designet til at spise græs. Ved at fodre friskt, ungt græs af høj kvalitet i stedet for ensilage, kan mælkeydelser på 20 liter let opnås. Ved at opnå en højere mælkeydelse i forhold til vedligeholdelse og øgede protein- og smørfedtniveauer reduceres koncentratforbruget.

Har du lyst til at vide mere, kontakt vores salgsteam

GrassTech Modeller

GT 160 Tromleklipper

GT 160 – treakslet med bagstyring

Klipper: PZ Tromleklipper
Skærebredde: 2,1 meter
Klinge pr. tromle: 4
Effektbehov: 130HP
Transportmål: 11,2*2,46*3,17
Vægt: 11500kg

GT 140 Tromleklipper

GT 140

Klipper: PZ Tromleklipper
Skærebredde: 2,1 meter
Klinge pr. tromle: 4
Effektbehov: 120HP
Transportmål: 10,45*2,46*3,17
Vægt: 8400kg

Grazer GT 120B Tromleklipper

Grazer GT120B

Klipper: PZ Tromleklipper
Skærebredde: 2,1 meter
Klinge pr. tromle: 4
Effektbehov: 100HP
Transportmål: 9,2*2,46*3,17
Vægt: 8400kg

GT 100 tromleklipper

GT 100

Klipper: PZ Tromleklipper
Skærebredde: 2,1 meter
Klinge pr. tromle: 4
Effektbehov: 85HP
Transportmål: 7,9*2,28*2,65
Vægt: 5900kg

Service og reparation over hele landet

Er uheldet ude og er din græsvogn gået i stykker, eller er det blot tid til det årlige service? Om det er det ene, det andet eller noget helt tredje så er vi din sikkerhed for, at dine køer får frisk græs hver dag. Vores montører kører nemlig i hele Danmark og kommer til dig når du har brug for det.

GrassTech-vognene serviceres af erfarne montører som er kendt med maskinerne og derfor hurtigt kan spotte eventuelle problemer. Dette er din garanti for høj faglighed og hurtige reparationer, så du kan være kørende igen, indenfor et minimum af tid.

Skal vores græsvognspecialist, Renko, slå vejen forbi dig på en af sine ture på landevejene, er du altid velkommen til at kontakte ham.

VI UDBYDER TILLIDSFULD SERVICE

Har du lyst til både at tænke på miljøet, din pengepung og dine dyrs velvære?

Kontakt gerne vores sælger - Så finder vi den rigtige løsning til din ejendom