Brugte maskiner

Trænger din gamle maskine til at blive skiftet ud, og er behovet eller lysten ikke til en helt ny maskine? Så fortvivl ej. Hos M. Poulsen/LØMA sælger vi brugte maskiner til have- og landbrug.

Vi har en stor mængde brugte maskiner til salg, på platformen maskinbladet.dk.

Udvalget vil løbende variere, men har vi ikke lige dén maskine du ønsker dig, så giv os et kald. Vi har gode forbindelser og kan i mange tilfælde finde lige den brugte maskine, du savner, til en god pris.

Ligeledes tager vi også gerne din brugte maskine i bytte.

Spar penge og køb din havemaskine brugt

Vi forstår vigtigheden af kvalitet og pålidelighed, når det handler om havemaskiner. Derfor går vi grundigt igennem alle vores brugte maskiner for at sikre, at de er i fremragende stand og klar til at tackle dine haveopgaver. Vores erfarne teknikere udfører omfattende eftersyn og reparationer om nødvendigt, så du kan være sikker på, at din brugte havemaskine fungerer som ny.

Uanset om du leder efter en brugt plæneklipper, en pålidelig traktor, eller andre haveværktøjer, har vi et bredt udvalg af brugte havemaskiner fra velrenommerede producenter. Vores sortiment omfatter forskellige størrelser, modeller og mærker, så du kan finde præcis den maskine, der passer til dine behov og dit budget.

Så hvorfor betale mere for nye havemaskiner, når du kan spare penge og stadig få høj kvalitet med vores udvalg af brugte maskiner? Gå ikke glip af muligheden for at opgradere dit haveudstyr og spare penge på samme tid. Du kan se vores udvalg af brugte maskiner på ved at trykke på knappen nedenfor eller kontakte os og hører hvad vi kan tilbyde.

 

Brugte entreprenør- og landbrugsmaskiner til dit behov

Når det kommer til entreprenør- og landbrugsarbejde, er det afgørende at have det rette udstyr til opgaven. Det kan imidlertid være en udfordrende opgave at finde kvalitetsmaskiner, der passer til dit budget. Hos os tilbyder vi brugte maskiner, der er nøje udvalgt og forberedt til at imødekomme dine behov.

Vi ved, hvor vigtigt det er at investere i pålidelige entprenør- og landbrugsmaskiner. Derfor gennemgår vores erfarne teknikere hver maskine grundigt for at sikre, at den er i fremragende stand og klar til brug. Vi lægger vægt på kvalitet og pålidelighed, så du kan have fuld tillid til dit udstyr.

Få afslag i prisen ved byt af din brugte maskine

Vi forstår, at investeringen i nye havemaskiner og landbrugsmaskiner kan være en betydelig udgift. Derfor ønsker vi at gøre det lettere for dig at opgradere dit udstyr og samtidig spare penge. Med vores “Byt din gamle maskine” program kan du nu få attraktive afslag i prisen, når du handler hos os.

Hvordan fungerer det? Det er enkelt! Når du beslutter dig for at opgradere dit udstyr og investere i en ny havemaskine eller landbrugsmaskine hos os, tilbyder vi dig muligheden for at indlevere din gamle maskine som en del af betalingen. Vores eksperter vurderer din gamle maskines tilstand og værdi, og giver et afslag i prisen på den nye maskine ud fra dette.

 
VI UDBYDER TILLIDSFULD SERVICE

Trænger din gamle maskine til at blive skiftet ud, og er behovet eller lysten ikke til en helt ny maskine?

Vi giver med glæde den manglende rådgivning