Om os

Bag virksomheden

Her kan du se lidt af det, vi kan lave til dig og læse lidt om de services vi tilbyder. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe eller e-maile til os. Kontaktoplysninger kan findes i bunden eller på kontakt siden. .

Hos M. Poulsen gør vi en ære i at specialisere os inden for fejlfinding, reparation og service . Alt foregår selvfølgelig efter kundens ønske og behov – da vi sætter dig i centrum, fordi at kun hvis kunden er glad og tilfreds, er vi glade. Alle vores materialer er selvfølgelig af god kvalitet, som vi kan stå 100% inde for.

Vore specialer

Vores speciale er fejlfinding, reparation, service, vedligehold af hydraulik samt landbrugs og entreprenørmaskiner og trailere samt salg af reservedele og køb, salg, bytte af alle typer maskiner.

 • Vi tilbyder en bred vifte af produkter til enhver smag – eksempelvis olie og smøremidler til maskinparken.
 • Vi udfører også alle former for smedearbejde og montage. alt lige fra konstruktioner til reparation af skovle og udskiftning af skær.
 • Vi har en fuldt udstyret servicevogn. med alt i udstyr, såsom svejser, skærebrænder og hydraulik slange presser. med stort lager i bilen af hydraulik fittings og slanger. Så opgaven/reparationen i 99% af tilfældene løses på stedet. Så kunden hurtigt kan komme videre.

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller e-maile til os.   M-Poulsen logo

  Åbningstider

  Man - torsdag fra 7.30 - 17.00
  Fredag 7.30 - 15.00
   
  Lørdag og søndag Efter aftale

  Døgnvagten træffes uden for åbningstiden på 60178187  her vil du blive omstillet til vagt telefonen.